Boztepe Sk. No:49

Bakırköy / Kartaltepe / İST.

Çağrı Merkezi

Çağrı Merkezi

İpek Gelişim Anaokulu
Hakkımızda

Özel İpek Gelişim Anaokulu olarak ilk amacımız; çocuklarımızın steril bir ortamda sağlıklı olarak gelişmelerini, sosyalleşmelerini ve eğlenirken öğrenmelerini sağlamak.

Eğitimin 3-6 yaş aralığında önemli rol oynaması ile bizlerin kendimizi bu anlamda geliştirerek çocuklarımıza daha eğlenceli bir eğitim sağlayarak bunu kalıcı hale getiriyoruz.

İpek Gelişim’in en temel amacı; çocukların sevgi dolu güvenli bir ortamda, sosyal grup içerisinde kendilerini mutlu hissetmeleri, hayallerini ve isteklerini özgüvenle ifade edebilmeleri, kendisine ve çevresine duyarlı, sorumluluklarının bilincinde bireyler olmalarını sağlamaktır.

Egitim Programı

Aktiviteler

Geleneksel anaokulu kalıplarından çıkarak çocukların, doğuştan gelen veya sonradan kazanılan yeteneklerini profesyonel eğitimcilerimiz tarafından fark etmek, geliştirmek ve yönlendirmektir.

Bakırköy Özel İpek Gelişim Anaokulu

Aktivite & Olanaklarımız
Sağlıklı Beslenme
Meyve sebze tüketimine özen göstererek daha sağlıklı bir birey olmasını sağlıyoruz.
Oyunla Öğrenme
Oyunla becerilerini geliştirerek öğrenmenin temellerini oluşturmaktayız.
Okuma Yazma
Harfler ve rakamları tanıyarak daha kolay bir şekilde okuma ve yazmayı öğretmekteyiz.
Modern Dans
Çocuklar dans dersleri içerisinde belirli duruşları ve hareketleri öğrenir. Bu sayede bedenlerini daha iyi tanırlar.
Müzik Etkinliği
Şarkı dinlemek veya söylemek, konuşma telafuzlarını önemli derecede düzeltmektedir.
Matematik
Daha pratik işlemler yapabilme ve öğrenme beceresinin gelişimini sağlamak.
Robotik Kodlama
Çocuklarımızdaki üretkenlik ve yaratıcılığın gelişmesini sağlamaktadır.
Jimnastik
Esneklik, sürat, dayanııklılık ve koordinasyon yeteneklerini geliştirir.
Tenis
Bağışıklık sisteminin gelişmesinde katkıda bulunur.
İngilizce
İletişim kurma, düşünceyi geliştirme ve bilgi aktarma gibi özelliklerin gelişmesinde katkı sağlar.
Yüzme
Bu koordineli çalışma sonunda her bir kas eşit oranda güçlenir
İzcilik & Kamp
Bağışıklık sisteminin gelişmesinde katkıda bulunur.

Anaokulu Etkinliklerimiz

Öğrenmeyi kolaylaştıran etkinliklerimizle, akademik olarak çocuk gelişimi eğitimi almış alanında uzman branş öğretmenleri kadrosuyla yapılan etkinliklerimiz;

muzik-etkinligi-anaokulu-bakirkoy-kres-2-6-yas-arasi-cocuklar1