Boztepe Sk. No:49

Bakırköy / Kartaltepe / İST.

Çağrı Merkezi

Çağrı Merkezi

İpek Gelişim Anaokulu
Hakkımızda

Özel İpek Gelişim Anaokulu olarak ilk amacımız; çocuklarımızın steril bir ortamda sağlıklı olarak gelişmelerini, sosyalleşmelerini ve eğlenirken öğrenmelerini sağlamak.

Eğitimin 3-6 yaş aralığında önemli rol oynaması ile bizlerin kendimizi bu anlamda geliştirerek çocuklarımıza daha eğlenceli bir eğitim sağlayarak bunu kalıcı hale getiriyoruz.

İpek Gelişim‘in en temel amacı; çocukların sevgi dolu güvenli bir ortamda, sosyal grup içerisinde kendilerini mutlu hissetmeleri, hayallerini ve isteklerini özgüvenle ifade edebilmeleri, kendisine ve çevresine duyarlı, sorumluluklarının bilincinde bireyler olmalarını sağlamaktır.

Çocuklarımızın, aileler tarafından verilen eğitimleri yanında gelecekte toplum içinde gerçek yerlerini bulabilmeleri, kişiliklerini geliştirebilmeleri, zeka ve düşüncelerini artırabilmeleri için küçük yaşlarda eğitime ve yeteneklerini geliştirici atölyelere başlamalarında destek olan,

Çocuklarımıza, Ailelere ve Eğitimcilerimize ve bu eğitimlerin verilmesini amaç ve iş edinmiş Kuruluşlara destek verebilmek, yardımcı olabilmek için; Gelecek nesillerimizin kültürlü, eğitimli ve Vatanına ve Milletine faydalı birer birey olmaları ve gelişmesi için, tüm Eğitimciler, Aileler ve Çocuklarımıza faydalı olmak düşüncesindeki bir anaokuluyuz.

Neden Biz

0-6 Yaş, çocuğun gelişiminin en hızlı ve en kritik dönemidir. Çünkü 3 yaşına kadar bir çocuğun beyni bir yetişkinden 2.5 kat fazla çalışır, 6 yaşına kadar etkin düşünen bir yetişkinden 2 kat daha hızlıdır. Okul öncesi eğitim alan çocukların gelecekteki başarıları bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Bizde İpek Gelişim Anaokulu olarak burada devreye girerek çocuklarımızın doğuştan getirmiş olduğu potansiyeli en üst düzeye çıkarabilmek, kaliteden ve eğitimden ödün vermeyen genç kadromuz ile Çoklu Zeka Kurumuna uygun eğitim sistemimizle tanışmak için sizleri kurumumuza davet ediyoruz.

Öğrencilerimizin olmarını istediğimiz yerden değil, onların bulunduğu yerden başlamak vazgeçilmez ilkemizdir. Bizi ve okulumuzu görmeden karar vermeyin.